Aardappels & Groente
Fruit
Ambachtelijke stroop
Sap & Jam
Kruiden
Brood
Thee
Honing
Diverse
nieuwe klant
inloggen

Vrij winkelen

Onze boerderijwinkel is alleen geopend op zaterdag. Zonder vooraf te bestellen kunnen klanten die dag boodschappen doen tussen 9.00-15.00 uur.
Bestellingen zijn op te halen op zaterdag tussen 11.00-15.00 uur. Ze kunnen ook worden thuisbezorgd.

Bestellen via het web

Via de webwinkel kunnen Klanten vanaf thuis, 24 uur per dag, in onze boerderijwinkel bestellen op een voor hen geschikt moment. Zondagavond actualiseren wij de webwinkel met het aanbod van die week. In dit wekelijkse vernieuwde overzicht is het totale winkelassortiment opgenomen.
Wie voor het eerst online wil bestellen meldt zich aan als nieuwe klant. Wij vragen dan enkele noodzakelijke gegevens. Na ontvangstbevestiging van de aanmelding is met uw persoonlijke account bestellen mogelijk. Een terugkerende klant, een klant die al een persoonlijk account heeft, kan direct inloggen en meteen bestellen.

Ophalen of laten bezorgen

De online bestelde boodschappen zijn in de boerderijwinkel af te halen op zaterdag tussen 11.00–15.00 uur, of zijn thuis te bezorgen. Deze brengservice aan huis is mogelijk voor klanten die goed bereikbaar zijn op een brengroute die loopt vanaf Eckelrade naar Maastricht, Bunde, Meerssen, Amby terug naar Eckelrade. Bezorging vindt plaats op zaterdagmiddag tussen 16.00-19.00 uur. Het precieze tijdstip is afhankelijk van de woonplek op de route.

Om verzekerd te zijn van afhalen of bezorging op zaterdag zullen de online bestellingen op woensdag voorafgaande om 19.00 uur uiterlijk, binnen moeten zijn!

Bent u geïnteresseerd, raadpleeg dan zo werkt het. Wellicht kunnen wij u dan verwelkomen als klant van puurvandewall.
Maria, Mart, Magiel Vandewall