Aardappels & Groente
Fruit
Ambachtelijke stroop
Sap & Jam
Kruiden
Brood
Thee
Honing
Diverse
nieuwe klant
inloggen

Persoonlijke toegang

Volg de procedure nieuwe klant. U krijgt dan een account op naam en op deze wijze persoonlijk toegang tot onze webshop. Is de procedure nieuwe klant doorlopen, dan volgt in een persoonlijke mail een bevestiging met nadere instructies.
Met het persoonlijke account kan een terugkerende klant rechtstreeks inloggen en direct online bestellen.

Actueel assortiment

Wij actualiseren het assortimentsoverzicht wekelijks op zondagavond. Dan geven wij ook aan welke producten nieuw in het assortiment zijn opgenomen of zijn vervallen. Aan de hand van het actuele overzicht bestelt u, op een moment dat u schikt, uw boodschappen. Behoudens onvoorziene omstandigheden zijn de producten uit het overzicht leverbaar en doorgaans voor de aangegeven prijs. Door veranderingen in de markt kunnen prijzen echter soms afwijken.
Vanaf zondagavond kunnen klanten dus het aanbod voor de komende zaterdag raadplegen en op elk willekeurig moment online bestellen.

Op tijd bestellen

Producten die op woensdag voor 19.00 uur online zijn besteld, zijn leverbaar op de zaterdag van die week. Later bestellen dan 19.00 uur heeft als consequentie dat afhandeling in dezelfde week niet meer lukt. Deze bestellingen verwerken wij een week later.

Bestellen

Het totale winkelaanbod is onderverdeeld onder hoofdrubrieken. Aan de hand van deze rubrieken is het aanbod gedetailleerd te raadplegen en zijn producten te bestellen.
Met zoek product kiest u zonder de rubrieken te raadplegen rechtstreeks het gewenste product.
Als extra ondersteuning in uw keuze zijn eerder gedane bestellingen op te roepen.
Per mail bevestigen wij definitief geplaatste bestellingen en geven daarin tevens de afspraak aan: ophalen in Eckelrade of aan huis bezorgen.

Bestellen in gewichtseenheden of bestellen in aantallen

Op twee manieren zijn producten geprijsd: in gewichtseenheden of per stuk. De wijze van bestellen is aan dit onderscheid gekoppeld.
Producten aangegeven in gewichtseenheden moet u bestellen in gewichtseenheden ( bijv 0.25 of 1,2 kg). Is een product per stuk geprijsd, dan bestelt u in aantallen.
Het systeem biedt geen andere mogelijkheid. Wij vragen u hier extra op te letten.

Halen of brengen

Naar gelang de afspraak, zijn de boodschappen op zaterdag in Eckelrade af te halen tussen 11.00-15.00 uur of worden thuisbezorgd via de brengroute tussen 16.00-19.00 uur.

Wij vragen bij afhalen en thuisbezorgen een contante of pin betaling